Om oss

EWA MÅRGÅRD

- Du behöver inte sova för att drömma

 

Jag har haft egna hästar (46 stycken) i över 30 år och varje häst har lärt mig något. Med åren har jag utvecklat en känsla för hästens ”språk” som är till stor hjälp vid all hästhantering. Jag har varit i England och utbildat mig hos Kelly Marks, jag har också kunskaper om foderlära, en frisk mage = en frisk häst, sadelanpassning, stretching och lastning vilket har hjälpt mig enormt mycket i mitt tävlande i distansridning på elitnivå.

 

Det är min övertygelse att en häst mår bäst av att få vistas så naturligt som möjligt. Vårt stall är därför ett kallstall, väl ventilerat där luftvägsproblem hos hästarna inte existerar. Min filosofi är att ha ett helhetstänkande inom verksamheten.

 

FÖLJ OSS GÄRNA

Facebook

Stall Mårgård

 

Blogg Perfectmanner.margard.se

MIKAEL LENNARTSSON

- Le, det gör människor förvirrade

 

Jag började med hästar 2009 då jag träffade Ewa. Då var jag livrädd för hästar och tyckte mest att de kunde bitas fram och sparkas bak. Det var hon som lärde mig hur man hanterar hästar på ett lugnt och säkert sätt.

Man behöver inte vara uppväxt med hästar eller ha hållit på hela livet för att kunna lära sig hantera dem.

 

 

ARBETSSÄTT

 

Här på gården jobbar vi med arbetslivsorienterad rehabilitering för människor som varit borta länge från arbetslivet, behöver mjukstarta i arbetslivet eller som kanske behöver ett extra stöd för att komma igång. Man kan även välja ridning som en del i rehabiliteringsformen. Kolla gärna på vår film: