Gästbok

Gästbok

Tankar, feedback, ett ställe att skriva av sig på

Träningen hos Ewa har fört mig närmare min häst än innan

 

Nu har jag ridit några månader för Ewa och bättre hjälp har ja svårt att tro att man kan få någon annanstans.

 

För min del så började det med att jag hade kraftig rädsla för ridningen efter min förlossning men eftersom detta är det jag älskar att göra så ville jag inte ge upp det.

Jag fick hjälp till början med att övervinna min rädsla och det gick över ganska snabbt. Ewa fick en att tänka på annat och man kunde börja slappna av igen och njuta av ridningen.

 

Några träningar in så började vi fokusera mer på sits och koncentration på kropp och hållning vilket gav mig många ”aha” upplevelser bara det. Vi kommer framåt varje träning vi kommer på och vi nu känns de som vi kan börja sikta på att komma ut på tävlingsbanorna inom snar framtid!

 

Träningen hos Ewa har fört mig närmare min häst än innan, hon har hjälpt mig till en kontakt både fysiskt och psykiskt som man bara ser på film.

Att åka iväg på dessa träningar är nu mer det jag ser fram emot och det blir som min fristad där man kan släppa vardagens bekymmer och bara få vara.

 

Ewa får en att känna sig viktig och hon får en att känna sig bra på det man gör, hon ger förklaringar på ett sätt som aldrig är svårt att förstå, det blir en Boozt för självförtroendet, kroppshållningen och det egna jaget.

 

/Mia & Beppe

 

Jag vill tacka dig för din förmåga att förstå olika individer

 

Du fattar snabbt och kan jobba koncentrerat. Ger heller aldrig upp. Är snäll, öm, vänlig och omtänksam, någon man alltid kan lita på.Jag vill börja med att tacka dig, dels för din förmåga att förstå olika individer och jag är så otroligt tacksam för allt stöd jag fått. Ett stort tack till dig för mycket bra arbete. Kram

Det finns verkligen inte ord till hur välskött och underbart stall som du bedrivers

 

Jag vill passa på att tacka dig för dessa 9 år jag och Pondus har fått vara en del av din vardag. Vi har båda trivts som fisken i vattnet och det finns verkligen inte ord till hur välskött och underbart stall som du bedriver. Varken jag eller Pondus har några invändningar och det mest fantastiska med ditt stall är du som ägare. Väldigt få har den gåvan som du har att verkligen bry som om varje individ, fyrbenta såväl som tvåbenta. Nu önskar jag er verkligen all lycka i framtiden med verksamheten och tävlingar. Tack för att du/ ni finns. Kram Emma

» Curabitur

» Curabitur